Deelrenovatie woning Heerjansdam

De nieuwe bewoners van deze woning in Heerjansdam hebben Akkermans Groep ingeschakeld voor een deelrenovatie. In 2020 zijn een nieuwe keuken, badkamer en toilet op de begane grond geplaatst.

Kitranden en sanitair vervangen

Door de vorige bewoners is gekozen voor een afwerking met een lichtgrijze kitrand in de badkamer en het toilet. Op verzoek hebben wij deze kitnaden vervangen door donkergrijs. Op de begane grond en in de badkamer zijn twee nieuwe matzwarte toiletpotten geplaatst.

Plaatsing achterwand keuken

De keuken was niet voorzien van een achterwand. In overleg met de bewoners is gekozen om een onderhoudsvrij wandpaneel te plaatsen. Dit paneel met natuursteenlook heeft dezelfde print als het reeds geplaatste keukenblad. Na plaatsing hebben we de overgang tussen muur en achterwand afgewerkt met een doorzichtige siliconenkit.

PVC laminaat eerste en tweede verdieping

Op de eerste en tweede verdieping van deze woning in Heerjansdam hebben we de houten laminaatvloer op de eerste en tweede verdieping verwijderd. Deze vloer is vervangen door een naadloze PVC vloer. Na het leggen hebben we alle ruimtes voorzien van staande witte plinten, en de overgang tussen vloer en plint is voorzien van een doorzichtige siliconenkit.

Luchtdichte afwerking berging

De houten aanbouw aan de woning was eerder in gebruik als berging. De bewoners besloten deze aanbouw in te richten als kleine bijkeuken, met zwarte stalen deur. Wij hebben de kieren en naden voorzien van een kitrand om ongecontroleerde luchtstromen te voorkomen. Er is een nieuwe PVC-vloer gelegd en nieuwe wasbak geplaatst.

Foto’s oorspronkelijke situatie: Van der Giessen en Van Herk Makelaardij

Bel voor gratis advies of een vrijblijvende offerte

078 - 612 18 17