Seniorenbadkamer

Seniorenbadkamers

Akkermans Kitwerken Groep is gespecialiseerd in seniorenbadkamers. Bad eruit, douchebak erin. U kunt uw nieuwe onderhoudsvrije badkamer dezelfde week weer gebruiken. Of het nu gaat om een gedeeltelijke of volledige renovatie.

Overtegelpanelen

Voor uw badkamerrenovatie maken wij onder andere gebruik van kunststof overtegelpanelen. Deze plaatsen we over uw bestaande tegelwerk heen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 100 verschillende designs. Denk aan badkamerpanelen met betonlook, marmerlook of een gekleurde tegel. Een groot voordeel: deze panelen hebben geen voegen en zijn makkelijk te reinigen. Door de toplaag zijn de overtegelpanelen ongevoelig voor schimmels. U kunt onze kleurenstalen bekijken in Zwijndrecht. Uiteraard kunt u ook voor keramiek tegelwerk kiezen.

Nieuw sanitair

Kiest u voor een complete badkamerrenovatie, van vloer tot plafond? Bij Akkermans Kitwerken Groep kunt u ook terecht voor nieuw sanitair. Wij verwijderen uw badkuip en plaatsen een douchecabine of douchewand terug. Ons team is gespecialiseerd in het leidingwerk en kitwerk. U kunt na korte tijd genieten van uw nieuwe, toegankelijke badkamer.

3D-impressie

Bent u benieuwd hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien? Om een impressie te geven maken wij op verzoek een digitale 3D-tekening. We gebruiken moderne technologie om de ruimte in te meten en plaatsen daarin uw nieuwe tegelpanelen, douche en vloer. We bieden een digitale beleving, alsof u middenin uw nieuwe droombadkamer staat.

Offerte badkamerrenovatie

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We bespreken graag uw wensen voor een nieuwe seniorenbadkamer, levensloopbestendige badkamer of deelrenovatie van uw huidige badkamer. Bekijk onze projecten om te zien welke onderhoudsvriendelijke badkamers wij eerder hebben opgeleverd.

Bel voor gratis advies of een vrijblijvende offerte

078 - 612 18 17