Antischimmel behandeling

Door schimmel, kalk, zeep- en shampooresten kunnen tegelvoegen en kitnaden verkleuren. Geen frisse indruk van uw badkamer of hotel. Akkermans Groep biedt een antischimmel- en antikalkbehandeling. Toepasbaar op voegwerk, tegelwanden en plafonds.

Vlekken in de badkamer zijn lastig te vermijden. Met een schimmelverwijderaar op chloorbasis kunnen wij schimmel in vochtige ruimtes verwijderen. We zorgen ervoor dat de oppervlakten weer echt schoon worden. Het resultaat van onze antischimmelbehandeling is direct zichtbaar. Uw badkamer is preventief beschermd tegen toekomstige schimmelvorming.

Preventie schimmel en lekkage

Goede kitnaden zijn belangrijk in de preventie van schimmel en lekkage. De levensduur van kitranden is ongeveer vijf tot zeven jaar. Dit is afhankelijk van het intensieve gebruik, de ventilatie en verwarming in de ruimte. Bij beschadigingen of permanente verkleuring in uw kitwerk, is het van belang om kitranden te vervangen. Akkermans Groep verwijdert de oude kit en voorziet uw sanitair van nieuwe, schone kitnaden.

Met nieuwe kitvoegen en een antischimmelbehandeling verlengt u de levensduur van uw badkamer, keuken en toilet. En na onze behandeling zijn deze weer als nieuw. Een frisse badkamer thuis, en een goede review voor uw hotel. Deze werkzaamheden kunnen binnen één dag worden uitgevoerd. U kunt de ruimtes dezelfde dag weer gebruiken.

Bel voor gratis advies of een vrijblijvende offerte

078 - 612 18 17