Over ons

Met ruim 600 badkamers per jaar ervaring, is Akkermans Kitwerken Groep
met de GESPECIALISEERDE HOTELSERVICE al vele jaren een begrip in de hotellerie.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van voegafdichtingen in de bouw. Voornamelijk in de woning- en utiliteitsbouw zijn wij actief met kitwerken voor aannemers, woningcorporaties, V.v.E’s en particulieren.
Zowel nieuwe applicaties als renovatie van bestaand kitwerk behoort tot de mogelijkheden.

Kwaliteit, vakmanschap en service, dat is waar Akkermans Kitwerken Groep voor staat. Dit is de bedrijfsstandaard van waaruit er wordt gewerkt.

Maatwerk is belangrijk en elk project verdient de juiste aandacht. Daarom wordt er nauw samengewerkt met de opdrachtgever. Deze samenwerking zorgt voor een goede en transparante afstemming van de wensen en mogelijkheden voor elke klus. Alleen op deze manier kan de kwaliteit en het vakmanschap worden gegarandeerd.

Links:  Jasmin Drljo
Rechts:  Martin Akkermans 

In het leveren van deze bedrijfsstandaard heeft Akkermans Kitwerken Groep al vele jaren ervaring. In 1998 is Martin Akkermans de eenmanszaak Akkermans Kitwerken Zwijndrecht gestart. Door uitbreiding van de werkzaamheden en kwaliteiten is in 2013 de eenmanszaak omgezet naar Akkermans Kitwerken Groep V.O.F., met toetreding van Jasmin Drljo als compagnon.

Bel voor gratis advies of een vrijblijvende offerte

078 - 612 18 17