Over ons

Maak kennis met de Akkermans Groep. Professionele kitwerken en badkamerrenovaties sinds 1998. Wij zijn gespecialiseerd in voegafdichtingen in de hotellerie, woning- en utiliteitsbouw en voor particulieren.

Onze expertise is het aanbrengen van nieuwe kitranden, vervangen van bestaand kitwerk en badkamerrenovaties. Met onze gespecialiseerde hotelservice verzorgen wij complete renovaties en deelrenovaties van hotelbadkamers.Wij werken voor grote hotelketens, kleine hotels bed & breakfasts en particulieren door heel Nederland.

Kwaliteit, vakmanschap en service

Dit is de bedrijfsstandaard van waaruit er wordt gewerkt. In 1998 is Martin Akkermans de eenmanszaak Akkermans Kitwerken Zwijndrecht gestart. Door uitbreiding van de werkzaamheden en kwaliteiten is in 2013 de eenmanszaak omgezet naar Akkermans Kitwerken Groep V.O.F., met toetreding van Jasmin Drljo als compagnon.

Gespecialiseerde hotelservice

Met ruim 600 badkamers per jaar ervaring is de Akkermans Groep een begrip in de hotellerie. Wij moderniseren oude badkamers door plaatsing van voegvrije overtegelpanelen. Met onze hotelservice hebben hotelgasten minimale overlast van de werkzaamheden, en zijn uw hotelkamers binnen enkele dagen weer beschikbaar.

Particulieren

Maatwerk is belangrijk en elk project verdient de juiste aandacht. Bad eruit, douchebak erin. Wij maken uw badkamer onderhoudsarm door onderhoudsvrije overtegelpanelen. Deze plaatsen wij over het bestaande tegelwerk heen. U kunt uw nieuwe badkamer dezelfde week weer gebruiken. Of het nu gaat om een gedeeltelijke of volledige renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. seniorenbadkamers.

Links:  Jasmin Drljo
Rechts:  Martin Akkermans 

Bel voor gratis advies of een vrijblijvende offerte

078 - 612 18 17