PVC Vloeren Akkermans Groep

PVC Vloeren

Op zoek naar een nieuwe vloer in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Kies dan voor een PVC-vloer van Akkermans Groep. We beschikken over een assortiment van verschillende uitstralingen, kleuren en stijlen. Van betonlook en houtlook met nerf tot tegel.

PVC in badkamer

In vochtige ruimtes valt de keuze al snel op tegels. PVC-vloeren zijn waterdicht door behandeling tegen binnendringend water. Daarom kan een PVC-vloer ook in uw badkamer, douche of toilet worden gelegd. Steeds vaker voorzien wij badkamers van een houtlook.

Legpatronen vloeren

PVC-vloeren kunnen op verschillende manieren worden gelegd. Een traditioneel legpatroon voor vloeren is het plankenpatroon. Het straalt rust uit, en door de vloer in lengte of breedte te leggen kan een ruimte optisch groter worden gemaakt. Een andere populaire legmethode is visgraat. Veel van onze klanten kiezen tegenwoordig in hun nieuwbouwwoning, receptie of renovatie voor een visgraatvloer van PVC met hoge staande plinten.

Waterdichte naden

We voorzien PVC-vloeren in uw badkamer of woonkamer van een waterdichte naad tussen de overgang van de vloer en plint. Hierdoor zijn uw vloer en muren beschermd tegen vocht door spatwater en dweilen. Wij adviseren u over het antislipkenmerk (R-kenmerk) van onze vloeren, om de kans op uitglijden in de badkamer te minimaliseren.

PVC Vloeren Akkermans Groep

  • Makkelijk schoonmaken
  • Lange levensduur
  • Voorzien van antislip
  • Uitstekend geschikt voor badkamers en toiletten
  • Geschikt voor vloerverwarming

Bel voor gratis advies of een vrijblijvende offerte

078 - 612 18 17