Kitwerken

Kitwerken

In meer dan twintig jaar brachten we vele kilometers kitranden aan. En daar komen maandelijks nog honderden meters kitwerken bij. In badkamers en toiletten, keukens voor particulier en horeca en constructionele voegafdichtingen voor nieuwbouwprojecten en woningbouwverenigingen.

Akkermans Groep staat garant voor kwaliteit en kennis van het materiaal. Welke kitsoort moet waar toegepast worden? En welke kitkleur past het best? De juiste kit op de juiste plaats. Daaraan herkent u de kitspecialist.

Vervangen kitwerk

De eerste eis van elke hotelgast is een nette en frisse badkamer. Door intensief gebruik kunnen lichte kitranden verkleuren. Verouderd kitwerk of verkeerd aangebrachte kitranden kunnen loslaten en voor lekkage zorgen. Met meer dan 600 badkamers per jaar ervaring, is de Akkermans Groep specialist in het verwijderen en opnieuw aanbrengen van kit langs bad, douche en tegelwerk.

Gespecialiseerde hotelservice

Met onze gespecialiseerde hotelservice zorgen we ervoor dat hotelgasten geen overlast ervaren van het vervangen van oude kitranden. De verwerking is reukloos, en badkamers worden schoon opgeleverd. De kamers in uw hotel of bed & breakfast zijn direct weer beschikbaar. Hygiënisch en fris.

Bel voor gratis advies of een vrijblijvende offerte

078 - 612 18 17