Particulieren

Door intensief gebruik kan uw badkamer verouderen. Het resultaat? Vergeelde kitnaden, gescheurde tegels en vieze voegen. U kunt kiezen voor een compleet nieuwe badkamer. Maar deze kosten lopen snel op. Akkermans Groep is specialist in (deel)renovatie van badkamers en toiletten in uw woning. Deze werkzaamheden zijn binnen enkele dagen te realiseren.

Vervangen kitwerk

Door blootstelling aan water en chemicaliƫn kunnen de kitnaden in uw badkamer verkleuren. Hoe schoon uw badkamer ook is, vergeelde kitranden zijn een doorn in het oog. Verkleurde kit is een gevolg van schimmelvorming. Akkermans Groep vervangt in enkele uren het kitwerk van uw sanitair. We verwijderen de oude kit en brengen vakkundig een nieuwe kitrand aan. U kunt uw frisse badkamer dezelfde dag weer gebruiken.

Onderhoudsvrije panelen

Tegelvoegen zijn gevoelig voor verkleuring. Een oplossing hiervoor is de plaatsing van onderhoudsvrije overtegelpanelen. Deze plaatsen wij over het bestaande tegelwerk heen. Ons assortiment bestaat uit 100 verschillende designs. Denk aan badkamerpanelen met betonlook, marmerlook of een gekleurde tegel. Deze panelen hebben geen voegen en zijn makkelijk te reinigen. Door de toplaag zijn de overtegelpanelen ongevoelig voor schimmels.

Bad eruit, douchebak erin

Steeds meer mensen kiezen voor een ruime douche in hun badkamer. Maar in veel woningen bevindt zich nog een badkuip. Onze oplossing: bad eruit, douchebak erin. Wij verwijderen uw bad en plaatsen een douchecabine, douchewand of inloopdouche terug. Inclusief omleggen van leidingwerk en elektrische aansluitingen. U kunt bij ons ook terecht voor nieuw sanitair. U kunt snel weer genieten van uw nieuwe, gerenoveerde badkamer.

Bel voor gratis advies of een vrijblijvende offerte

078 - 612 18 17